Sabina Ddumba släpper ny singel

av | feb 15, 2021 | Artiklar, Ny musik, Nyheter

Sabina Ddumba släpper nya singeln Damn Good Women, en stärkande hyllning till kvinnor.

Det har gått fyra år sedan Sabina Ddumba släppte sitt debutalbum Homeward Bound. Sedan dess har hon gjort flera starka samarbeten, turnerat och gjort en hyllad insats i Så mycket bättre. Nu är hon åter aktuell med den popdoftande singeln Damn Good Woman som är skriven av Lisa Scinta, Whitney Phillips och Sabina Dumba.

Damn Good Woman är en hyllning till kvinnor. handlar om att det kan vara värt att gå igenom svåra saker. I ett pressmeddelande berättar Sabina Ddumba att hon skrev låten i Los Angeles tillsammans med två andra tjejer och att de under den skrivande processen ville skriva om känslan av att vara kvinna i rum bland män.

– Ibland blir man så trött på att alltid behöva uppbåda energi för att ta plats och bli lyssnad på. Jag tror att många kan relatera till det jag pratar om. Damn Good Woman är inte bara en stärkande låt för mig själv men även en hyllning till alla fantastiska kvinnor. Den är en påminnelse om att när det är jobbigt så får det vara så, det blir bättre sen. Det är alldeles för lätt att vara taskig mot sig själv, berättar hon.

Författare:
Redaktionen

Fotograf:
Alexander Urombi

Pin It on Pinterest

Share This