RECENSION: Zara Larsson – Way Out West 2019

av | aug 12, 2019 | Artiklar, Framsida Startslider, Recensioner

Zara Larsson äger scenen i ett fullkomligt självsäkert och explosivt framträdande.

När Zara Larsson stiger på scenen under torsdagseftermiddagen lyser solen över folkhavet. Zara Larsson håller inte tillbaka med någonting, och när när hon sjunger ut vänder sig flera i publiken och bara stirrar på varandra i en uppskattad chock. Zara Larsson tar i från tårna, och får respons från sina minst sagt entusiastiska fans: publiken bryter ut i dans, och längst fram står de allra mest trogna fansen som har skrivit Zaras namn på sina pannor. Stundtals står publiken bredvid mig och blundar, njuter och insuper den elektriska stämning som sprids under spelningen.

Spelningen är en välregisserad show där Larssons allsångsvänliga hits byter av varandra. Starkast är So Good då Larsson delar upp folkhavet i två delar där den ena halvan sjunger “You know my love is” och den andra halvan svarar “So good, so good”, som om det inte fanns någon morgondag. Förutom 21-åringens allsångsvänliga hits gör Zara Larsson också en cover på Aviciis Wake me Up, vilket blir en vacker stund i den annars oerhört energiska spelningen.

Det enda jag saknar är att det stundtals är för perfekt. Allting är tillrättalagt, inövat in i minsta detalj och det finns inte utrymme för några utspel eller chansningar. Men så är Zara Larsson fortfarande ung och har ännu tid att utveckla sin egen nisch och plats, och det är trots allt bara petitesser. Zara Larsson spelning är i slutändan en uppskattad energiurladdning och en lektion i självförtroende, vilket Zara Larsson har i stora doser.

Författare:
Saskia Rubensson, skribent & redaktör.

Fotograf:
Carolina Mendozza

Pin It on Pinterest

Share This