RECENSION: Veronica Maggio – Popaganda 2018

av | sep 2, 2018 | Framsida Startslider, Ny musik, Recensioner

Fyrverkerier, allsång och dans är vad man kan förvänta sig när en av Sveriges största artister avslutar en festival. Precis det fick publiken när Veronica Maggio spelade som sista artist på Popaganda.

Det var smockfullt när Veronica Maggio skulle uppträda på den stora scenen. Inte så konstigt med tanke på att hon var en av festivalens största akter. En så pass folkkär artist har höga förväntningar på sig. Tur att Veronica Maggio precis som alltid levererade en fantastisk konsert. Hon har en stark närvaro på scenen som smittar av sig på publiken och hela stämningen.

20 questions är enda låten som Veronica Maggio släppt under 2018. Den var magisk live. Låtar som nu mer kan räknas som klassiker som Satan i gatan och Mitt hjärta blöder likaså. I princip alla kunde superhiten Jag kommer utantill och publiken skrek med och dansade runt som om det inte fanns någon morgondag. Fyrverkerier, konfettiregn och ett gäng cheerleaders som kom ut och dansade bidrog till stämningen.

Veronica Maggio är verkligen en av Sveriges vassaste artister. Många är vi som vuxit upp med hennes musik och älskar att se henne live.

Popaganda är den svenska sommarens sista festival. Veronica Maggio var sista akten. Det var sista spelningen på Veronica Maggios turné. Med så många avslut var det inte konstigt att alla var peppade. Som om alla närvarande ville ta vara på just det här, eftersom att det inte kommer hända igen på ett tag.

Författare:
Felicia Lotsander, Skribent

Fotograf:
Frank Holm och Timothy Gottlieb

Pin It on Pinterest

Share This