PREMIÄR: WYLL – TIME

av | jan 14, 2018 | Läsvärt, Ny musik, Premiär

Idag står vi på Popmani för premiären av multiinstrumentalisten WYLL’s debutsingel TIME.

Malin, som hon egentligen heter, är baserad i Stockholm och skriver musik där hon fritt blandar det organiska med det elektroniska. Hennes konstanta signum är hennes Rhodes och hur hon strävar efter att hitta spänningstoner och dissonanser.

– När jag lyssnar på TIME idag påminner den mig om att jag måste tänka på vad jag lägger min tid och energi på. När jag skrev den var jag i en negativ spiral där jag någonstans kände att tiden bara rann iväg. Jag hade inte skrivit någonting på flera år och jag tampades med diverse tvivel och med frustration över att jag inte var där jag ville vara. Låten är full av desperation, men även hopp, och nu i efterhand känns hela låten som en revansch på mig själv, berättar Malin i en kommentar om låten.

Pin It on Pinterest

Share This