PREMIÄR: Underbara Ingenting – Jag spelar döden

av | nov 24, 2019 | Läsvärt, Ny musik, Premiär

I dag står vi för premiären av videon till Underbara Ingentings fantastiska låt Jag spelar döden.

I somras släppte Underbara Ingenting sin debut-EP Blodet flyter nånstans bredvid där hon med ärliga texter och bräcklig röst nådde djupt in i Sveriges bultande indiehjärta.

– I den här videon ville jag skrämma folk med två saker som i alla fall skrämmer mig: Intimitet och vidunder. Olyckskorpar, spöken och närhet. Videon är gjord i stopmotion och består av mestadels papper men också lite småplock jag hittat i mitt hem. Det är en monterad verklighet med ihopparade prylar som annars inte riktigt har med varandra att göra, berättar Sofie Jonsson i en kommentar om videon.

Läs även vår intervju med Sofie Jonsson här.

Författare:
Redaktionen

Pin It on Pinterest

Share This