PREMIÄR: Timothy – Fly

av | feb 15, 2018 | Ny musik, Premiär

I dag står vi på Popmani för premiären av Timothys nya singel Fly.

– Jag kan tycka det är väldigt jobbigt att öppna upp mig angående historierna bakom mina låtar, det är skräckinjagande att dela med sig av sina privata ägodelar. Det är väldigt fint att ibland få låta den hemligheten bevaras och skapa sin egen tolkning till låtar. För varje ny lyssnare skapas en ny historia. Jag skrev en dikt för att sätta ord på vad låten betyder för mig, berättar Timothy i en kommentar om låten.

“Fly
Känslan av att bära tyngden av stadens alla gator.
Att långsamt se världen falla, för att byggas på nytt.

När vi ropar efter en ny jord, när vi tar nya steg.
Vi vänder blad, men jagar svaret på samma gåta.
Jag omfamnar månen i mina armar.
För att se skenet av silver glittra längs våra hav.”

Pin It on Pinterest

Share This