PREMIÄR: Tellus – Stackarn

av | sep 20, 2018 | Ny musik, Premiär

Idag står vi på Popmani för premiären av Tellus nya singel Stackarn

Tellus består av fem musiker som träffades under deras musikstudier i Stockholm och bestämde sig under Tomas Hellberg och Nils Hidemarks regi för att spela in låtar under namnet Tellus. Medlemmarna har tidigare setts bakom artister som Kristofer Greczula, Honeymilk, Mankind och Charlie Lou.

– Vår nya låt Stackarn handlar om en gammal vän till mig, texten har blivit som någon sorts omvänd tribute, utan att vara ett diss-track. Lite som ”du går åt ditt håll och jag går åt mitt håll” men det är lugnt. Jag tänkte mig till en början att den skulle landa i något mäktigt 70-tals-arenasound men den mådde ändå bäst i lite modernare kläder, berättar Tomas som är låtskrivare och sångare i bandet i en kommentar om låten.

Fotograf:
Felix Berg

Pin It on Pinterest

Share This