PREMIÄR: Steso Songs – Plz Don’t Love Me More

av | feb 13, 2018 | Ny musik, Premiär

I dag står vi på Popmani för premiären av Steso Songs nya singel Plz don’t love me more.

– Plz don’t love me more är en tragisk låt om kärlek, självhat och anknytningsproblem. Låtens jag kanske verkar tuff och cool, men jag tycker bara hen är sorglig. Från början hatade jag låten och ville slänga den, men gjorde en oengagerad inspelning med fult midipiano och död sång och skickade till producenten Åsa Johnsen. Hon byggde nåt luftigt och intressant av min klagosång. Är glad att jag gjorde klart den här inte Alla Hjärtans Dag-visan för det är skönt att få leva ut självhatet i musiken eftersom en måste skärpa sig så mycket i verkligheten, berättar Karolina Stenström i en kommentar om låten.

Pin It on Pinterest

Share This