PREMIÄR: Small Feet – A Little More Dead In The Nerves

av | okt 4, 2018 | Ny musik, Premiär

I början av september återvände Small Feet med singeln Ice Storm och idag står vi på Popmani för premiären av A Little More Dead In The Nerves.

A Little More Dead In The Nerves är den andra singeln av fyra som i vinter kommer att släppas som en EP och fristående prolog till Small Feet’s kommande album.

– Den passade inte riktigt in på nya skivan, men den är så intressant rent formmässigt att jag ändå vill släppa den ifrån mig. När jag skrev A Little More Dead In The Nerves hade jag precis hittat den där upptäckarglädjen och känslan av att jag i studion kunde göra precis vad jag vill. Och det tror jag hörs, både på den här låten och på det kommande albumet, berättar Simon Stålhamre i en kommentar om singeln.

Det kommande albumet väntas att släppas i februari och blir uppföljare till debutskivan From Far Away Everything Sounds Like The Ocean (2015).

Författare:
Elin Strömberg, Skribent & Chefredaktör

Pin It on Pinterest

Share This