PREMIÄR: Sista Bossen – Produktivitet

av | maj 4, 2018 | Ny musik, Premiär

Sista Bossen är tillbaka med ny musik och i dag står vi för premiären av deras nya singel Produktivitet med tillhörande musikvideo. 

I dag släpper indie rockarna från Malmö i Sista Bossen ett första smakprov från deras kommande album Tio låtar om privilegierat lidande. Singeln går under titeln Produktivitet och släpptes tillsammans med en musikvideo som går att se här ovan. Albumet släpps den 8 juni via Crunchy Frog Recordings.

– Med videon ville jag komma åt den sömniga men också skavande känslan som uppstår när en dag glider förbi och man inte gjort någonting, allra minst det man borde. Olga Bergara porträtterar en ung person som tröttnar på sin uppgift. Hon ger upp det hon ”borde” göra, men ännu mer bestämmer hon sig helt enkelt för att skita i. Och det kan väl vara något av det skönaste som finns i en värld där alla, även unga, till stor del värderas efter sin arbetsförmåga och flitighet. Vad hon fortsatt gör när hon skiter i får ni se i kommande videos, berättar Sarah Ohlsson som producerat videon.

Författare:
Elin Strömberg, Skribent & Chefredaktör

Pin It on Pinterest

Share This