PREMIÄR: Rut Sandbladh, Sounds We Make – Trouble

av | nov 21, 2019 | Ny musik, Premiär

I dag står vi på Popmani för premiären av Rut Sandbladh och Sounds We Makes nya singel Trouble.

Med låtar som Min hemstad och Ett glas till i bagaget är nu är Rut Sandbladh tillbaka med sin nya singel Trouble. En låt som hyllar 80-talet med sina varma vintagesynthar och ett älskvärt funkigt groove producerat av Sounds We Make.

– När Tobias skickade mig grunden till låten blev jag omedelbart förtjust, och ville skriva en text på temat att träffa någon vid helt fel tillfälle i livet. Melodin var dock redan satt till stora delar så jag var tvungen att anpassa texten efter antalet stavelser, vilket visade sig svårt. Det tog därför nästan fyra månader innan jag hade en text på plats som jag 100 procent nöjd med. Låttiteln ändrades dessutom i sista sekund. Så man kan lugnt säga att Trouble har vuxit fram över tid, berättar Rut Sandbladh i en kommentar om låten.

Författare:
Redaktionen

Pin It on Pinterest

Share This