PREMIÄR: Rohdin – Noise Under Water

av | sep 24, 2020 | Artiklar, Ny musik, Premiär

Vacker minimalism med doft av Twin Peaks när Rohdin delar med sig av sin nya singel Noise Under Water.

Den svenska producenten Hans Rohdin är aktuell med singeln Noise Under Water. En minimalistisk låt med vackert intima vokaler som är tagen från hans kommande EP som är planerad att släppas senare i höst.

– Låten skrevs ursprungligen med mitt gamla indierockband Instant Pose. Vi nådde aldrig några större framgångar men de som såg oss tyckte oftast att Noise Under Water var vår bästa låt, det händer ibland att jag får höra det fortfarande. Vi spelade tyvärr aldrig in den så jag frågade mina gamla bandkollegor om jag fick göra en tolkning, berättar Rohdin i en kommentar om låten.

Författare:
Redaktionen

Fotograf:
Rohdin

Pin It on Pinterest

Share This