PREMIÄR: Radula – Lion

av | mar 11, 2020 | Artiklar, Ny musik, Premiär

Det börjar närma sig releasen av Radulas debutalbum Lovechild som kommer att släppas den första april och i dag står vi för premiären av deras nya singel Lion.

Radula består av Hillevi Duus, Tove Möller och Ella Blixt, som har fötter och rötter i andra musikprojekt som till exempel stökiga Growth, Hunt och indiepop-bandet It’s A Musical. Trion förenades i en febrig fantasi om att få skapa musik där allt är tillåtet och den första april släpper de nu sitt debutalbum Lovechild.

– I Lion sjunger vi om att du tror att du är ett lejon men vi vet att du är ett arsel, för vi känner redan alla djuren i skogen. För att vara så tillgängliga som vi kan så sjunger vi det på både engelska och svenska. Vi hoppas du förstår. Låten skrevs i en svettig barack i Hultsfred under en varm junivecka och spelades sedan in tillsammans med Johannes Mattsson i Göteborg (som annars spelar bas med till exempel Slowgold). Det var väldigt roligt för vi spelade in allting på samma gång, det är antagligen därför allt sitter så bra, berättar Radula.

Författare:
Redaktionen

Pin It on Pinterest

Share This