PREMIÄR: Oldboy – Solo

av | mar 28, 2018 | Ny musik, Premiär

I dag står vi på Popmani för premiären av Oldboy’s nya singel Solo.

Singeln Solo är Oldboy’s tredje singel sedan våren 2016 och på den nya låten har Oldboy samarbetat med fyra musiker för att få fram en specifik livekänsla. Bakom produktionen hittar vi både Oldboy själv och Alexander Henriksson, samt Tom Goren på mixing.

– För mig handlar Solo om det absurda, när en vill vara lycklig men har svårt att vara det och finna sig till ro. Jag är inte så värst spirituell av mig, men för mig är musiken själslig och ett måste när Sverige förvandlas till ett vinterland. Att släppa den här låten har verkligen öppnat en helt ny värld för mig, jag har börjat spotta ur mig mycket ny musik på sistone. Så jag hoppas på många fler släpp inom kort, berättar Oldboy i en kommentar om singeln.

Pin It on Pinterest

Share This