PREMIÄR: Oldboy – Calling Out

av | okt 17, 2018 | Ny musik, Premiär

Idag står vi på Popmani för premiären av Oldboy’s nya singel Calling Out.

Oldboy är namnet på enbandsorkestern och låtskrivaren Gustav Roth och idag står vi för premiären av hans nya singel Calling Out som är inspelad och producerad av Gustav själv.

– Låten handlar till större del om min tid i Japan och en High-School-crush. Tid och rum har flutit ihop, mitt förflutna känns mer fiktivt, och då har det blivit lättare att skriva om saker som varit riktigt jävla jobbiga. Och även ifall texten är ledsen så blir jag riktigt glad över att lyssna på den, glad över att jag levt ut den delen av mitt liv som jag tycker att låten så mycket handlar om: verklighetsflykt och kärleksbekymmer, berättar Gustav i en kommentar om singeln.

Låten är tagen från Oldboy’s kommande debut-EP som väntas släppas under hösten och det är med hög förväntan vi ser fram emot den efter att ha lyssnat på singeln Calling Out.

Författare:
Elin Strömberg, Skribent & Chefredaktör

Pin It on Pinterest

Share This