PREMIÄR: Niva – Crystal Scars

av | sep 27, 2018 | Ny musik, Premiär

Idag står vi på Popmani för premiären av Niva’s nya singel Crystal Scars

– Det känns väldigt spännande och lite nervöst att vara tillbaka med nytt material efter några år. Den första singeln Crystal Scars är den första av några nya låtar som kommer släppas framöver och planeringen ser ut att bli en hel EP redan nu i November. Som med mycket i livet så går saker ibland upp och ibland ner och i olika riktningar, och jag har alltid gjort musik som måste komma från hjärtat på riktigt.

Jag tror det kommer märkas och höras redan på den första singeln Crystal Scars att den gjord från mitt djupa inre och betyder otroligt mycket för mig känslomässigt. Den är inte bara gjord för att ”skapa en hit” utan är mitt konstverk om den tunga ångest vi kan bära på ibland. Jag hoppas ni som följt mig och gillat min konst sen tidigare kommer känna och förstå att musiken är gjord från mitt djupa inre, och mitt sätt att få konsten i musik att ge er lyssnare en stund att få tid att gå in i en annan verklighet och ta chansen att drömma er bort till platser där ni kan hämta energi och lycka. All kärlek till er som lyssnar och jag önskar er alla en underbar framtid, berättar Niva i en kommentar om singeln.

Författare:
Redaktionen

Pin It on Pinterest

Share This