PREMIÄR: The New Children – Sometimes I wonder (Live Session)

av | Dec 13, 2017 | Ny musik, Premiär

Idag står vi på Popmani för premiären av The New Childrens live session av Sometimes I wonder som framförs tillsammans med Maple & Rye och Jonas Ojala.

– På senare tid har jag experimenterat med fler instrument och stämmor i min musik, vilket en dag fick mig att fundera på hur just den låten skulle låta i ett större sammanhang så att säga. Vad som verkligen fick mig att göra något med tanken var ett minne från i somras. Jag spelade låten backstage på Bengans i Göteborg precis innan spelningen. Maple & Rye som skulle spela samma kväll började plötsligt improvisera stämmor, vilket lät fantastiskt! Några månader senare frågade jag om dom ville göra samma sak igen, fast i en studio. Fick samtidigt höra att min kompis Daniel precis hade skaffat en filmkamera, så då gjorde vi en film av det hela, berättar The New Children i en kommentar om videon.

Fotograf:
Emil Agrell

Pin It on Pinterest

Share This