PREMIÄR: Moni Kira – See You Clearly

av | feb 7, 2018 | Ny musik, Premiär

Idag står Popmani för premiären av Moni Kiras EP See You Clearly. Det är en finstämd melankolisk blandning av pop och jazz när trion släpper sin första EP.

I höstas bjöd den Stockholmsbaserade trion Moni Kira på singeln Forgotten Fred, med en betagande musikvideo, som en uppvärmning inför den kommande EP:n. Släppet skvallrade om en lovande framtid, och Moni Kira håller en hög nivå även på EP:n See You Clearly som blandar jazz och pop omlott med fina melodier och texter som tar sig an en melankolisk tematik.

– Äntligen släpper vi vår första EP, See You Clearly. Den består tre låtar där varje låt är en egen historia. Tre olika historier om ensamhet och utanförskap. De tre låtarna ramas in av ett intro och ett outro. Vi har i vanlig ordning gjort hela EP:n själva i sann “DIY- anda”. Låtarna har varit med oss sedan vi bildade trion och vi såg sambandet i låtarnas budskap och beslöt oss för att sätta ihop de till EP:n vi nu släpper i namnet See You Clearly, berättar Moni Kira i en kommentar om EP:n.

Moni Kira, som består av trion Elin Björklund, Antonio Charry och Fabian, startade 2015 och har sedan dess släppt ett antal singlar – See You Clearly är bandets första EP.

Författare:
Saskia Rubensson, Redaktör.

Pin It on Pinterest

Share This