PREMIÄR: Julia Rakel – Summer hit

av | jun 13, 2019 | Artiklar, Framsida Startslider, Ny musik, Premiär

Idag står vi på Popmani för premiären av Julia Rakels nya singel Summer hit.

Umeåbördiga Julia Rakel är en Malmöbaserad musiker och producent som tidigare i år debuterade som soloartist med EP:n indie fEElz. Nu är Julia Rakel redan tillbaka med ny musik och singeln summer hit som släpps imorgon via Rama Lama Records.

– Jag har haft en så dålig 2019 hittills! Så himla deppigt. Den 5:e april var det så sjukt varmt ute och jag kände nu jävlar, nu vänder det! Så jag tog en längre väg till jobbet, luktade på en blomma, hela den grejen. Dagen efter skrev jag den här glada biten! Texten är sjukt deppig, men låten är glad. Min favoritkombo, berättar Julia i en kommentar om singeln.

Författare:
Redaktionen

Fotograf:
Emma Karlsmark Elfstrand

Pin It on Pinterest

Share This