PREMIÄR: Ingrid Witt – Killing Me

av | Nov 2, 2017 | Ny musik, Premiär

Idag står vi för premiären av Ingrid Witt’s nya musikvideon till låten Killing Me.

– Jag och allkonstnären Oscar Dellert filmade videon till Killing Me med mobilkamera och klippte klart allting under loppet av en vecka. Både låten och videon har en ”vara på väg”-känsla. Låten i sig handlar om att vara på väg bort från något medan videon snarare visar att jag är på väg mot min dröm om att skapa fet musik. Oscar filmade mitt liv under ett par dagar; jag är i studion, jag skriver musik, jag gör beats, jag sjunger, jag redigerar sång, jag letar scen-kläder, jag giggar, jag sminkar mig, jag sminkar av mig, jag startar eget skivbolag, jag spammar Spotify etc.

– Det är en enkel dokumentation om hur jag försöker ta mig framåt, och att det är ensamt och väldigt DIY. Men det är också fett att få leva popdrömmen och bara få vara mig själv. Och jag kompenserar allt oglammigt slit med Super Glam Deluxe när jag väl får chansen, berättar Ingrid i en kommentar om videon.

 

Pin It on Pinterest

Share This