PREMIÄR: Ingrid Witt – Fuck Your Ego

av | mar 22, 2018 | Ny musik, Premiär

I dag står vi på Popmani för premiären av Ingrid Witt’s nya singel Fuck Your Ego.

Singeln Fuck Your Ego är skriven och producerad av Ingrid själv, och mixad av Linn Fijal, studiochef på Rixmixningsverket i Stockholm.

– Jag känner mig så stolt stolt över att producera, och skriva och slita i studion, för det är verkligen det jag gör för det allra mesta, och därför vill jag verkligen försöka framhäva att det är det jag gör, när det finns utrymme att prata om mig själv, på riktigt. Jag är så trött på sociala medier och den romantiserade bilden av det dekadenta geniet som helt plötsligt sprutar ur sig ett helt fantastiskt album någon sen natt på ett hotellrum. Jag kompenserar bristen på talang med hårdare arbete, och lika mycket som denna låt är ett ”fuck off” till det arroganta geniet så är den ett hommage till alla ödmjuka och kämpande kreatörer där ute, berättar Ingrid Witt i en kommentar om låten.

Författare:
Elin Strömberg, Skribent & Chefredaktör

Pin It on Pinterest

Share This