PREMIÄR: Hanna Järver – Manna Manna

av | Dec 20, 2017 | Intervjuer, Ny musik, Premiär

Idag står vi för premiären av Hanna Järvers video till singeln Manna Manna och i samband med släppet passade vi på att ställa några frågor.

Du har sagt att du tyckte att det var väldigt enkelt att skriva Manna Manna! På vilket sätt?
– Har jag sagt det? Jag vet inte om den var enkel att skriva för minns inte riktigt hur jag skrev den. Minns dock låten jag skrev precis innan Manna Manna, den var bedrövlig.

Kan du berätta lite om tanken och skapandet bakom videon?
– Jag har låtit Peder som gjort videon vara väldigt fri. Det jag visste var att jag ville göra nåt på temat hur tråkigt livet är, med med en twist.

Det är en katt med i videon! Vem är katten och varför ryker det från den?
– Katten heter Stella och bor i ett hus på Lidingö. Jag skulle säga att hon har det väldigt bra. Hon bor i ett kråkslott där hon kommer och går som hon vill och har 11 undersåtar som förser henne med mat och kärlek. Behöver jag säga något angående röken? Hon är en katt som unnar sig.

Under 2017 har du bland annat varit nominerad till två P3 Guld-priser och vunnit SKAP-priset 2017, vad tar du med dig från detta år som du har varit riktigt nöjd med?
– Både SKAP och P3 GULD var superhärligt, men det jag bär med mig mest från det senaste året är att jag har lärt mig att lita på mig själv och mitt eget omdöme. Det är väldigt prövande för ens person att jobba intensivt med ett stort kreativt projekt under en längre tid, har kommit till mycket nya insikter.

Det kommer ett album under 2018, vad kan du berätta om det?
– Det är jättebra!

Författare:
Emma Isberg, skribent

Video:
Peder Bergstrand

Pin It on Pinterest

Share This