PREMIÄR: Gula Blend – Finns kvar

av | nov 3, 2020 | Artiklar, Ny musik, Premiär

Gula Blend bjuder på en renodlad kärlekslåt från sitt kommande debutalbum.

Gula Blend är ett band i vilket medlemmarna kommer och går men Jesper Pettersson består. Genom sin musik visualiserar bandet den råa vardagen, bra och mindre bra relationer samt den enkla konsten i att prokrastinera sitt välmående.

I somras signade Gula Blend med Rama Lama Records och sedan dess har man släppt singlarna Va ifred och Drama från det kommande debutalbumet som nu följs upp av singeln Finns kvar. En låt som enligt bandet är en renodlad kärlekslåt:

– En renodlad kärlekslåt om den känsla som uppstår då en person kommer in i ens liv och slänger om ens känsloregister så att du knappt vet vad som är upp och ner, det enda du vet är att den här personen gör dig till något du önskat att du kunnat göra dig själv till men inte riktigt lyckats. Någon som förstår vem du vill vara och håller dig i handen på den snåriga vägen till lycka, som torkar dina tårar när du inte vet varför du gråter och vaggar dig till sömns när du själv inte förstår att du borde sova. Väl insomnad så drömmer du om den rena riddarfjärden där du en gång blev biten i knät av en likblek asket då han var rasande svartsjuk för att hon gör dig irriterad, generad, attraherad, på gränsen till torterad, frustrerad, blockerad, kort sagt: distraherad. Av kärlek.

Författare:
Redaktionen

Pin It on Pinterest

Share This