PREMIÄR: girl in red – bad idea!

av | sep 11, 2019 | Framsida Startslider, Ny musik, Premiär

Idag står vi på Popmani för premiären av girl in reds video till låten bad idea!

I fredags släppte norska girl in red EP:n chapter 2 och idag följdes samlingen upp av en musikvideo till låten bad idea! Videon återspeglar låtens motiv som enligt Marie Ulven själv handlar om att satsa på något eller någon av ren instinkt och lust, eftersom det är vad du vill och inte nödvändigtvis vad som är bäst för dig.

– När jag skriver musik ser jag kortfilmscener i mitt huvud. Medans jag skrev bad idea! såg jag många röda färger och mörka sovrumsscener så jag visste hur jag ville att videon skulle se ut ganska snabbt. Jag har arbetat med min vän Isak Jenssen under skapandet av videon eftersom han alltid förstår vad jag vill. Han har hjälpt mig så mycket, berättar Marie Ulven i en kommentar om videon.

Författare:
Redaktionen

Pin It on Pinterest

Share This