PREMIÄR: Feivel & PD Liddle – Live at Middle Farm Studios

av | apr 2, 2020 | Artiklar, Ny musik, Premiär

I dag står vi på Popmani för premiären av Feivel och PD Liddles gemensamma EP. En otroligt vacker samling av liveinspelade låtar som föddes ur en romans mellan sångarna som avslutades abrupt.

I morgon släpper Feivel och PD Liddle en liveinspelad EP från Middle Farm Studios i South Devon, England. Inspelningen mellan de två föddes ur en romans mellan sångarna som avslutades abrupt och det är också anledningen till att den har tagit fem år att släppa. Samlingen innehåller halvakustiska liveversioner av Feivels låtar Already Standing och Get My Way With You, samt Tom Waits-covern Come on up to the House.

Live at Middle Farm Studios spelades in under sommaren 2015 när Feivel och Peter Liddle planerade att åka på turné på små pubar i det skotska höglandet. Låtarna var tänkta att tryckas och säljas i samband med konserterna, men turnén avbröts lika abrupt som Elins och Peters romans dagen innan de skulle åka, och låtarna släpptes aldrig. Nu känner de att det gått tillräckligt lång tid för att kunna släppa musiken, så den 3 april 2020 kommer de att släppas på EP:n Feivel & PD Liddle – Live at Middle Farm Studios, berättar Feivel.

I morgon livestreamas även ett releasegig från Feivels Instagram @feivelfeivel.

Författare:
Redaktionen

Fotograf:
Malwa Grabowska

Pin It on Pinterest

Share This