PREMIÄR: Emili Milou – Vill du vara med mig?

av | sep 14, 2018 | Ny musik, Premiär

Idag står vi på Popmani för premiären av Emili Milou’s musikvideo till singeln Vill du vara med mig?

Idag släpper Emili Milou nya singeln Vill Du Vara Med Mig? som är producerad av Johan Forsman Löwenström (Håkan Hellström, Caesars, Soundtrack Of Our Lives). Den 21 september spelar Emili på Bar Brooklyn i Stockholm.

– Låten handlar om att längta efter ett förhållande, något jag som singel starkt kan identifiera mig med. Det finns ju så många som är singlar i Stockholm, och klart som tusan att man vill ha ett förhållande! Det är ju det finaste som finns. För mig var det det svåraste med att göra den här låten, att våga släppa fram längtan.

Jag är lite en sådan som kommer från familjen allvarlig där man ska vara duktig, prestera och där sånt som längtan, lust, att bejaka, att ge plats åt positiva känslor och att boosta sin självkänsla lite kommit i skymundan. I den här låten plockar jag fram den i ljuset, berättar Emili Milou i en kommentar om låten.

Pin It on Pinterest

Share This