PREMIÄR: Delsbo Beach Club – ”Cryin’ (Such a disgrace)

av | apr 1, 2019 | Läsvärt, Ny musik, Premiär

Idag står vi på Popmani för premiären av Delsbo Beach Clubs nya singel Cryin’ (Such a disgrace).

Det börjar närma sig EP-release för Stockholmbaserade bandet Delsbo Beach Club och idag står vi för premiären av singeln Cryin’ (Such a disgrace) som är tagen från A burger in Åkersberga som släpps den 26 april.

– Jag blev ganska snabbt på det klara med att jag ville skriva den här låten om min mamma. Och texten är väldigt subtil för de flesta men det den handlar om för mig är när jag valde att konfrontera min mamma om hennes och hennes mans psykiska misshandel mot mig när jag var runt 8-14 år gammal. Och sedan efter att jag konfronterat henne så visade hon inget intresse eller förståelse för min upplevelse och mitt mående. Således så valde jag att (förmodligen för gott) att säga upp kontakten helt och hållet med min mamma. Något som hon till denna dag aldrig har förstått och låtsas fortfarande som om ingenting har hänt oss emellan, berättar Erik om låten.

Författare:
Redaktionen

Fotograf:
Oliver Murley

Pin It on Pinterest

Share This