PREMIÄR: David Ritschard – När jag ser en bro

av | Nov 23, 2018 | Ny musik, Premiär

Foto: Magnus Ragnhäll

Idag står Popmani för premiären av David Ritschards solodebut, som inleds med singel- och videosläppet När jag ser en bro.

– Jag har flera gånger hört att jag är en ganska inskränkt människa. Det stämmer säkert, men förhoppningsvis kanske ändå ganska trevlig att se och lyssna på. När jag ser en bro är första låten ut från albumet jag arbetat med i över två år och det här är första gången jag låter mina sånger gå lite vart dom vill. Det skänker mig en obehaglig känsla av frihet, vilket också resulterat i att första låten ges ut helt på egen hand. Skål för alla brobrännare!

David Ritschard firar imorgon kväll släppet med gråtfest och spelning på Melodybox i Stockholm, där även Darya & Månskensorkesten kommer uppträda. När jag ser en bro är tagen från kommande debutskivan som beräknas anlända i början av nästa år.

Videon är fotad av Viktor Envall och Amanda Muysio samt regisserad av Marie Herdensjö och David Ritschard, i videon syns Vanja Renberg.

Foto: Magnus Ragnhäll

Författare:
Clara Kron, Skribent

Pin It on Pinterest

Share This