PREMIÄR: Daniel Ögren – Annalena

av | nov 21, 2019 | Ny musik, Premiär

I dag står vi för premiären av Daniel Ögrens nya singel Annalena.

Singeln Annalena är en låt som handlar om att bli peppad av sin mamma och är tagen från Daniel Ögrens kommande skiva Fastingen-92.

– När jag var 5 år var jag med min mamma Annalena på Fastingen och hörde för första gången Llorando Se Fue (Lambada), framförd av ett sambatåg. Tiden stod still, samtidigt som jag flög iväg på ett lyckorus till en annan värld…

Det är ett av mina tidigaste minnen av musik som förändrat mig och jag blickar ofta tillbaka till Kungsgatan i Kristinehamn den där sommaren 1992. Jag hoppas med min musik kunna ge någon annan därute en lika spännande resa, till en ny magisk värld, berättar Daniel Ögren i en kommentar om låten.

Författare:
Redaktionen

Pin It on Pinterest

Share This