PREMIÄR: Cebratrack – I’m Not a Stalker, This is Love

av | sep 26, 2019 | Ny musik, Premiär

I dag står vi på Popmani för premiären av Cebratracks nya låt I’m Not a Stalker, This is Love.

Den Stockholmsbaserade artisten och producenten Cebratrack släpper imorgon EP:n I’m Not a Stalker, this is Love via Pepperbox Recordings och i dag står vi för premiären av titelspåret.

I’m Not a Stalker, This is Love är inspirerad av en period i mitt liv när jag hade en stalker. På något sätt tyckte jag att det kändes intressantare att skildra det hela ur ett omvänt perspektiv. I låten är det stalkern som sjunger till den förföljda och inte tvärtom. Den röda tråden genom EP:n, som jag nog förstått först i efterhand, är att jag leker med tanken på vad som är verkligt och inte, berättar Cebratrack i en kommentar om låten.

Författare:
Redaktionen

Fotograf:
Fredrik Stål

Pin It on Pinterest

Share This