PREMIÄR: Bonnie Li – We Should Go To Sleep As The Birds Are Singing

av | aug 31, 2017 | Ny musik, Premiär

Efter att ha släppt den hyllade singeln Mallory förra månaden är Bonnie Li tillbaka med den nya förhäxande singeln We should go to sleep as the birds are singing som vi premiärar här på Popmani idag.

– Jag har länge varit parasitiserad av spöken från det förflutna, jag blir mitt eget spöke och försöker göra saker rätt för alla hela tiden. När jag befann mig hemma den morgonen och pinkade på mitt tangentbord och hummerde melodin om vad som skulle bli We should go to sleep as the Birds are singing blev det klart för mig att jag var tvungen att sluta hålla fast vid alla de små saker som inte var viktiga, alla de saker som var i slutändan utom min räckvidd och förgiftar mitt liv, berättar Bonnie i en kommentar om låten.

Författare:
Elin Strömberg, Skribent & Chefredaktör

Pin It on Pinterest

Share This