PREMIÄR: Blodmyren – Allting i mig som är bra

av | jun 25, 2020 | Artiklar, Ny musik, Premiär

Delsbo Beach Club-sångaren Erik Björklund presenterar ett nytt projekt under aliaset Blodmyren och i dag står vi på Popmani för premiären av bandets debutsingel Allting i mig som är bra.

I morgon släpper Blodmyren sin debutsingel Allting i mig som är bra och bakom projektet hittar vi frontmannen Erik Björklund som tidigare släppt musik under Delsbo Beach Club.

Utöver Björklund består Blodmyren av Hans Nilsson (Chez Ali) och Markel Ulriksson (Framtidsplaner, Hanna Sirén) och låten är den första singeln från bandets kommande album Zinkensdamm/Skanstull som är planerat att släppas den 4 september via Septembernatt Records.

Allting i mig som är bra är en låt vars tema behandlar mitt personliga möte med grupptrycket kring alkohol och dess negativa effekter den har haft på mig och mitt sociala liv. Jag kände att detta var ett ämne som jag har haft en stor erfarenhet av och vill dela med mig av det då jag har upplevt att det inte är bara jag som har fastnat i detta negativa beteendemönster. Jag har upplevt under min uppväxt att som ung och musikintresserad så är detta ett mönster som man i stor utsträckning ser positivt på snarare än negativt, berättar Erik Björklund i en kommentar.

Författare:
Redaktionen

Pin It on Pinterest

Share This