PREMIÄR: BJOERN – Why

av | jan 31, 2020 | Artiklar, Läsvärt, Ny musik, Premiär, Video

BJOERN följer upp sin fantastiska debutsingel med en ny musikvideo.

En artist att hålla ett extra öga på i år är definitivt Linnéa Björn som nyligen debuterade under aliaset BJOERN med den magiska singeln Why. Låten är en slags avskedslåt och nu har den även fått sig en video skapad av Pontus Norberg.

– Det gör ont att tänka att du som valde att ta ditt liv trodde att vi skulle vara bättre utan dig, att vi inte skulle sörja eller bli ärrade av ditt val. Jag respekterar allas val men har svårt att förstå alla val som andra gör. Du var verkligen en del av mig. En kreativ lunga som andades skapande, kärlek och humor. Du fick mig att våga skapa min egen värld och se möjligheter i allt. Tack för det! Det blev väldigt tungt att andas utan dig ett tag, men jag har börjat lära mig att gå vidare med det jag har kvar. Jag skrev den här låten för att jag vet att du ville att jag skulle släppa taget om dig. Jag sjunger ut mina frågor och min sorg för att ersätta dem med kärlek. Din kärlek, berättar Linnéa Björn i en kommentar om låten.

Författare:
Redaktionen

Pin It on Pinterest

Share This