PREMIÄR: Annie Angel – You Don’t Wanna Know

av | apr 26, 2018 | Ny musik, Premiär

I dag står vi på Popmani för premiären av Annie Angel’s dubbelsingel You Don’t Wanna Know.

I dag står vi för premiären av Annie Angels dubbelsingel You Don’t Wanna Know som är ett smakprov från två parallella album som väntas släppas i höst.

– Jag föreställer mig att You Don’t Wanna Know kommer uppfattas som en kärlekslåt av många, och det vore fint! För mig är den längtan efter musik och att vara fri. Arret är en tröst, en lösning på problemet, den är rätt sorglig men ändå en massiv souldänga som ger mig energi.

– Det känns väldigt kul att även släppa inspelningen från Södra Teatern, det var där med Modern Fantazias och Hans Ek som jag premiärspelade låten live för publik för första gången. Båda versionerna har byggt upp varandra under tidens gång, jag har liksom kunnat ta med erfarenhet från arbetet med mina arrangemang för kammarorkester in i studion, berättar Annie Angel i en kommentar om dubbelsingeln.

Författare:
Elin Strömberg, Skribent & Chefredaktör

Fotograf:
Nina Fridell

Pin It on Pinterest

Share This