Om Popmani

Popmani är ett populärkulturellt magasin som samlar all kulturbevakning under samma adress. Med fokus på kvalitet och djup bevakar vi musik, mode, litteratur, film och tv. Vårt mål är att vidga perspektiven på populärkultur och lyfta kultur som inte lyfts i andra medier. Vi har alltid fokus på att lyfta betydelsefulla kulturskapare och kultur ur politiska aspekter, men fokuserar extra på detta genom flera temaveckor årligen. Vi vill bidra till en ökad nyanserad kulturdebatt och öka kunskapen om vår tids kultur och dess ursprung.

Popmani kan läsas gratis överallt, när som helst, så länge det finns en internetuppkoppling. Majoriteten av våra läsare finns i åldersspannet 18–30 är och de flesta håller till i de svenska storstäderna.

Popmani grundades 2011 av Cissi Wallin och Bella Hansson. Våren 2012 togs magasinet över av Malin Nilsson och Popmani nylanserades den 13 september 2012. Sedan 2015 drivs Popmani av en ideell förening med samma namn.


Popmani vill främja kulturdebatten. Därför låter vi vårt kommentarsfält vara öppet, fritt från förhandsgranskning. Vi ansvarar för innehållet i våra artiklar, inte för kommentarsfälten.


Föreningen Popmani
Org.nr: 802491-9584
Föreningens ordförande: Sarah Olsson
Kontakt: Styrelsen[at]popmani.se