Nytt album från Mac DeMarco

av | maj 10, 2019 | Framsida Startslider, Ny musik

Mac DeMarco släpper idag sitt fjärde album Here Comes The Cowboy.

Idag var det äntligen dags för releasen av Mac DeMarcos fjärde fullängdare Here Comes The Cowboy.

Albumet är uppföljare till This Old Dog (2017) och innehåller bland annat de tidigare släppta singlarna All Of Our Yesterdays, Nobody och On The Square. Varav den sistnämna släpptes i veckan tillsammans med en surrealistisk och mardrömslik video som går att se här.

– Det här är min cowboy-skiva. ’Cowboy’ är en term som jag håller varmt om hjärtat, det är något jag ofta refererar till om människor i mitt liv. Där jag växte upp bär många människor cowboyhatt helt oironiskt och ägnar sig åt Cowboy-aktiviteter. Det är inte de människorna som jag refererar till, berättar Mac DeMarco i en kommentar om albumet.

Sedan tidigare står det också klart att Mac DeMarco återvänder till Sverige för två konserter i sommar. Först ut är Pustervik den 2 juli följt av ett stopp på Münchenbryggeriet den 4 juli.

Författare:
Elin Strömberg, Skribent & Chefredaktör

Fotograf:
Christine Lai

Pin It on Pinterest

Share This