Nytt album från La Roux

av | feb 10, 2020 | Artiklar, Ny musik, Nyheter

La Roux är tillbaka med sitt första album på sex år.

Det har gått sex år sedan La Roux eller Elly Jacksson som hon egentligen heter, senast var aktuell med ett album och i fredags var det äntligen dags för releasen av hennes tredje fullängdare.

Skivan som går under titeln Supervision är Elly Jackssons första som soloartist efter att den forna bandmedlemmen Ben Langmaid lämnat konstellationen.

– Jag kan se saker tydligt nu som jag aldrig kunnat se förut. Jag känner mig bättre än någonsin och detta album är processen som har fått mig hit. Musiken leder mig till den andra sidan och nu är jag lyckligare än någonsin. Jag hoppas att du kan känna glädjen som jag kände när under skapandet och jag hoppas att det hjälper dig, vad du än går igenom, skriver La Roux i ett meddelande på sin Facebook-sida.

Författare:
Redaktionen

Fotograf:
Press

Pin It on Pinterest

Share This