Nyheter från Fools Gold

av | jul 27, 2020 | Artiklar, Läsvärt, Nyheter

Fools Gold ställer in sommarens planer och utökar istället till två inomhusfestivaler i vinter. Samt lanserar det nya projektet Fools Gold TV i samarbete med Sensus. 

På grund av rådande restriktioner står det nu klart att festivalen och marknaden Fools Gold inte kommer bli av i sommar. Men för ett års undantag planeras nu två upplagor av festivalen att hållas inomhus i vinter och Fools Gold Stockholm blir istället Fools Gold Sverige då arrangörerna planerar att hålla evenemanget i två städer.

Den 13 december planeras evenemanget att äga rum i Stockholm och den 28 november i en annan svensk stad. Vilken stad det blir återstår ännu att se, men under tiden kan vi ta del av det nya projektet Fools Gold TV som är ett samarbete med Sensus där intervjuer och livespelningar kommer att sändas under datumen 30 juli, 13 augusti och 26 augusti.

Projektet Fools Gold lanserades för två år sedan som en festival och marknad för fristående skivbolag och i fjol lockades över 2500 besökare till evenemanget som ägde rum i Tantolunden i Stockholm.

Författare:
Redaktionen

Pin It on Pinterest

Share This