Ny singel från Ana Diaz

av | apr 18, 2019 | Artiklar, Framsida Startslider, Ny musik, Nyheter

Ana Diaz har släppt singeln 100, en låt om kärlekens alla faser. 

Ana Diaz har släppt singeln 100. I en kommenater till låten berättar Ana Diaz om att hon bara ”säger som det är, rakt upp och ner till ett piano”. Låten beskriver hennes liv till 100 procent och handlar om kärlek, både den som fanns, den som nu går förlorad, den som för evigt blir kvar. Den spelades in på en tagning och hon berättar att låten tog 20 minuter att skriva.

100 tog kraft för mig att skriva. Jag är väldigt glad att ha lyckats få ur mig den. Efteråt kunde jag inte skriva nåt på flera veckor, gick mest runt och grät. Nu känner jag mig förvånad, tacksam, glad att den kom ut, säger Ana Diaz i en kommentar till låten.

100 har släppts via WINWIN Recordings / Sony Music. Låten är skriven av Ana Diaz, LEÓN och Mona Khoshoi och producerad av Mona Khoshoi.

Författare:
Emma Isberg, Skribent & redaktör

Pin It on Pinterest

Share This