Ny musik från Wy

av | feb 6, 2019 | Ny musik, Video

Wy bjuder på djärv pop på nya singeln Pavements.

Det har gått över ett år sedan Wy som utgörs av Ebba Ågren och Michel Gustafsson debuterade med det hyllade albumet Okay och igår möttes vi äntligen av beskedet att duon är tillbaka med nytt material.

Bandets nya singel går under titeln Pavements och är betydligt djärvare än duons tidigare material. I samband med releasen släpptes också en musikvideo där vi ser Ebba Ågren skuggboxa till de snabba slagen som hörs i låten.

– Medan vi spelade in studioversionen av sången sa vår vän Joar till mig att det lät som om någon slogs. Jag såg mig omedelbart att boxa i luften till det och så gjorde vi videon. När vi spelade in videon försökte jag efterlikna hur jag rörde och kände mig när jag spelade in sången. Jag tycker att skuggboxningen fångar känslan av låten perfekt, speciellt när jag inte kan boxa. Det är en konstighet som jag gillar, berättar Ebba i en kommentar om musikvideon.

Författare:
Elin Strömberg, Skribent & Chefredaktör

Pin It on Pinterest

Share This