Ny musik från LOVA

av | jan 24, 2020 | Artiklar, Nyheter

LOVA sjunger om kärlek för första gången på sin nya singel Jealous Of My Friends.

Sedan debuten för två år sedan med låten You Me and The Silence har LOVA fortsatt klättra spikrakt uppåt. I fjol var hon aktuell med sin andra EP A Gentleman’s Guide som resulterade i en P3-guld nominering i kategorin Årets pop.

Nu delar LOVA med sig av det första smakprovet från sitt kommande debutalbum på singeln Jealous Of My Friends och för första gången tar hon nu upp ämnet kärlek i sina texter.

– I fem år har jag nu undvikit allt som har att göra med kärlek. Jag har lurat mig själv att tro att jag har det bättre utan det – mest på grund av rädsla. Jag tror att det är på grund av rädsla för att vara beroende av någon och dem beroende på mig, att veta att jag kan förlora den när som helst. Jag skrev låten i en tid där nästan alla mina vänner var i relationer. Jag såg mina vänner vara förälskade och vara de lyckligaste de någonsin varit. Självklart var jag superglad för dem, men jag märkte också att jag var avundsjuk. Jag var avundsjuk på att de vågade ge kärlek en chans, när jag inte hade modet. Jag vet fortfarande inte om jag är där ännu, men att skriva om det är definitivt ett steg i rätt riktning. Jag hoppas att det här året kan bli året då jag ger en del av mig till någon annan, berättar LOVA i en kommentar om låten.

Författare:
Redaktionen

Pin It on Pinterest

Share This