Ny musik från Blood Orange

av | jul 12, 2019 | Artiklar, Ny musik, Nyheter

Blood Orange följer upp fjolårets album med ett nytt mixtape.

I fjol släppte Devonté Hynes sitt fjärde album Negro Swan och idag följdes det upp av ett nytt mixtape titulerat Angel’s Pulse.

– Min nya skiva heter Angel’s Pulse och jag har spelat in, producerat och mixat allt själv. Jag kallar det ett mixtape. Jag har under de senaste åren haft som vana att göra skivor som jag bara ger till mina vänner eller till människor på gatan, eller ingen alls. Vanligtvis görs detta material direkt efter en albumrelease, som en slags epilog till det jag gjort tidigare och den här gången… bestämde jag mig för att släppa det, berättar Devonté Hynes i en kommentar.

Den 8 augusti kommer Blood Orange till Sverige för en konsert på Way Out West i Göteborg.

Författare:
Elin Strömberg, Skribent & Chefredaktör

Pin It on Pinterest

Share This