Ny musik från Anna Ternheim

av | jul 21, 2019 | Artiklar, Ny musik, Nyheter

Anna Ternheim är tillbaka med ny singel.

Sedan tidigare står det klart att Anna Ternheim åker ut på en Europaturné som har premiär den 25 oktober i Göteborg och i fredags var det dags för releasen av singeln This Is The One som är det första smakprovet från hennes kommande album.

Musiken till låten skrevs tillsammans med Björn Yttling från Peter Bjorn & John och det kommande albumet som släpps den 20 september kommer att gå under titeln A Space For Lost Time.

– Det blir en ganska poppig skiva den här gången, för att vara i min värld i alla fall. Jag har, som sagt, skrivit en del ihop med Björn, så det har definitivt satt en prägel på musiken. Sen hade jag en tanke om att få in lite amerikansk västkust i min värld men så här i efterhand påminner skivan snarare som en mörk svensk insjö. Titeln kom till mig under inspelningen i LA, tycker att den fångar känslan i låtarna. Längtan efter det som var, det som kanske kommer, och det som får en att kliva ur sängen på morgnarna och fortsätta framåt, berättar Anna Ternheim i en kommentar om albumet.

Författare:
Redaktionen

Fotograf:
Press

Pin It on Pinterest

Share This