Ny musik från Ana Diaz

av | jun 28, 2019 | Artiklar, Läsvärt, Ny musik, Nyheter

Ana Diaz samarbetar med Parham på sin nya singel Allt E Lättare På Sommarn.

I april återvände Ana Diaz efter tre års tystnad med den magiska kärleksballaden 100 och idag landade den uppföljande singeln Allt e lättare på sommarn.

Singeln är skriven och framförs tillsammans med Parham och är producerad av Ana Diaz och Marcus White.

– Trots min melankoliska läggning upplever jag ett lyft på sommaren. Det blir som en annan värld här en stund. Jag blir nån annan. Jag vill aldrig den ska vara över. Jag älskar hur ljust det är, värmen, att allt är grönt, hur alla människor verkar gladare, att se glada barn med glass på tröjan, hur otroligt blå natthimlen är här, alla kvällar ute med vänner som blir till nätter som inte tar slut. Allt ÄR verkligen lättare på sommaren, säger Ana Diaz i en kommentar om låten.

Författare:
Redaktionen

Fotograf:
Sandra Thorsson

Pin It on Pinterest

Share This