Ny musik från Alice Boman

av | sep 19, 2019 | Artiklar, Läsvärt, Ny musik, Nyheter

Alice Boman annonserar debutalbum och delar med sig av singeln Wish We Had More Time.

Med två EP:s och en handfull singlar i bagaget står det nu klart att Alice Boman släpper sitt debutalbum i början på nästa år.

Skivan kommer gå under titeln Dream On och är ett samarbete med producenten Patrik Berger som tidigare arbetat med artister som Robyn, Charli XCX och Icona Pop. Enligt Alice själv är det ett personligt album om kärlek och uppbrott vars musik har formats av olika platser och miljöer som hon befunnit sig på så som den svenska landsbygden, Köpenhamn, London och Los Angeles.

Först ut från skivan är singeln Wish We Had More Time som släpptes tillsammans med en video skapad av Julia Ringdahl som också medverkar i Alice band.

– Skogen som vi valt att spela in videon i har nästan börjat bli en nostalgisk plats för oss. Jag och Alice bodde tillsammans i ett och ett halvt år precis bakom den lilla dungen, man kan nästan se huset i videon. Och vi har spenderat många timmar framför lägerelden där. Pratat, ätit och druckit vin. Videon är en lek med tiden, berättar Julia i en kommentar om videon.

Författare:
Elin Strömberg, Skribent & Chefredaktör

Fotograf:
Märta Thisner

Pin It on Pinterest

Share This