Nicole Sabouné tolkar Titiyo på ny singel

av | feb 14, 2020 | Artiklar, Nyheter

Hör Nicole Sabouné tolka Titiyos klassiska hitlåt Come Along.

Lagom till att Nicole Sabouné nu beger sig ut på Sverigeturné med start i Norrköping, delar hon i dag med sig av en tolkning av Titiyos megahit Come Along från 2001.

Come Along är en låt som jag älskar. Jag är egentligen livrädd för att släppa den för jag ser så mycket upp till Titiyo och allt hon gör. Men jag har försökt få fram det jag tycker är vackrast med låten och försökt göra den till rättvisa, berättar Nicole Sabouné i en kommentar om låten.

Låten är det första Nicole Sabouné släpper efter releasen av EP.n Come My Love som kom i november och här kan du läsa Popmanis Saskia Rubenssons intervju med artisten.

Författare:
Redaktionen

Pin It on Pinterest

Share This