Need For Speed har släppt sitt debutalbum

av | dec 2, 2019 | Artiklar, Läsvärt, Nyheter

Efter en lång process är duon äntligen aktuella med sitt debutalbum.

Under de senaste åren har Need For Speed delat med sig av flertalet singlar och i fredags var det äntligen dags för releasen av duons debutalbum Split Vision.

Ett album som sömlöst kombinerar lågmäld pop med bästa som går att hämta från mörk indie och elektronisk R&B och bakom produktionen hittar vi artisten och producenten Johan T Karlsson och Joakim Lindberg.

På skivan bjuder duon på en bred palett rent soundmässigt och förutom de tidigare släppta singlarna kan vi starkt rekommendera att en lyssning eller två på guldkornen Boys and Girls och Russian Love Poem.

– Detta ett album som har tagit oss alldeles för lång tid att få ihop. Vi har båda två en oerhörd rädsla för att stå stilla vilket har bidragit till att vi ständigt har velat förnyat oss. Efter en spelning i Litauen där Martin trillade av scenen och spräckte skallen bestämde vi oss för att dra i nödbromsen, vilket fördröjde albumet några månader, och ge ut det vi har hittills under namnet Split Visions. Se det som en best of, so far, hälsar Need For Speed i en kommentar om albumet.

Författare:
Elin Strömberg, Skribent & Chefredaktör

Pin It on Pinterest

Share This