NBL och Sing Along Official arrangerar digital talangtävling

av | jul 24, 2020 | Artiklar, Nyheter

Hiphop-bolaget NBL Sound arrangerar en talangtävling tillsammans med appen Sing Along Official. Vinnaren får spela in och ge ut sin bidragslåt hos skivbolaget.

NBL Sound står bakom artister som Lamix och Simeon, samt producenter som Pato Pooh och Pablo Paz. Nu arrangerar de en talangtävling tillsammans med appen Sing Along Official, i vilken de tävlande kommer skicka in sina bidrag under kollektionen ”16 BARS BY NBLNATION”. Syftet med tävlingen är bland annat visa uppskattning och ge möjligheter till oetablerade artister, skriver NBL Sound i ett pressmeddelande.

Den som vill delta i tävlingen ska sjunga eller rappa in en egen vers till ett av 10 beats producerade av NBL-producenter och sedan dela bidraget från Sing Along Official-appen till Instagram. De 10 bidrag som blir mest delade och likeade i Sing Along Official går sedan vidare till en jury som utser första-, andra- och tredjeplatsen.

Vinnaren får inspelning och utgivning av sin bidragslåt hos NBL, samt marknadsföring och artistcoachning. Tävlingen avslutas den 21 augusti.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av SING ALONG OFFICIAL (@singalong_app)

Författare:
Linn Anglerfjord, Skribent

Pin It on Pinterest

Share This