Mitt musikminne: Stina Velocette

av | jun 3, 2018 | Artiklar, Mitt musikminne

Alla har vi speciella minnen till musik, inte minst de som andas och lever i musikens värld. Därför har Popmanis redaktion valt ut artister som får dela med sig av extra minnesvärda musikminnen tillsammans med en tillhörande playlist.

En av de bästa sakerna med att få jobba med musik enligt mig är att åka på turné. Att sitta på ett tåg, eller i en turnébuss med de man spelar med är magiskt. Man blir som en familj, man har så himla mycket dötid tillsammans. Dels på vägarna men även på hotell, backstage, efterfest och så vidare. Att lyssna på musik är en stor del av vad vi sysslar när vi inte står på scen.

Nu har jag suttit och tänkt på hela förra året, på låtar som vi (jag och tjejerna som backar upp mig på scen) har lyssnat på när vi åkt omkring… Jag har satt ihop en lista som får mig att minnas mina stunder med de andra på turné. Feta låtar som påminner mig om vår styrka och vibb som bildas när vi är tillsammans. Det är också jävligt lyxigt att vara bästis med och spela med folk som är dj:s, för själv är jag så himla inne i att skriva och skapa musik så jag hinner inte alltid leta efter nytt. Då hittar jag tack och lov ny musik genom dom andra.

Anledningen till att det nästan inte är några svenska låtar på listan är att jag skärmar av mig från svensk musik när jag skriver, jag vill inte veta vad andra i Sverige gör, vill inte bli påverkad eller tänka ”fan, den låten låter ju som min låt som jag inte släppt ännu” och bli stressad över det. Haha! Jag vill passa på att ge en shout out till dom jag spelar med; Shishbizz, DJ Miss Jen, Sophia Tako, Siri Pollak, Lady Louise … Älskar er.

Pin It on Pinterest

Share This