Mitt musikminne: Sörja

av | maj 20, 2018 | Artiklar, Mitt musikminne

Alla har vi speciella minnen till musik, inte minst de som andas och lever i musikens värld. Därför har Popmanis redaktion valt ut artister som får dela med sig av extra minnesvärda musikminnen tillsammans med en tillhörande playlist.

När vi skulle filma en musikvideo.

Vi var på väg ut till en paintballbana som ligger mitt i den halländska skogen januari 2017. Vi hoppade in i Niklas volvo och var supertaggade, satte på mura masas lovesick på högsta volym och kör iväg mot skogen. Allt går fint när vi åker dit, men när vi ska upp för några lite brantare backar så märker vi snabbt hur isigt underlaget är, och att Volvon saknar dubbar. Vi fastnar mitt i en backe, mitt ute i skogen.

Niklas sitter kvar bakom ratten medan vi andra går ut ur bilen för att knuffa på. Vi kämpar på i vad som känns som en evighet (men egentligen bara var typ 2 timmar) innan vi möter ett annat fordon. Han skrattade åt oss och hjälpte oss sedan komma loss. När vi väl kom fram till paintballbanan så filmade vi i några timmar. Det var sådär riktigt gött strax under nollstrecket och vi var alla tre superkalla, hungriga och lite småsura.

Men allt för konsten, eller hur?

Sen på hemvägen stannade vi på en sunkig mack för att äta en burgare och kolla på det vi filmat.

Vi insåg då rätt snabbt att det inte var något vi ville släppa och att vi hade stått där och frusit i onödan.

Pin It on Pinterest

Share This